Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skuter - jaki?

Overlord.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, planuję kupić sobie skuter :D. Tylko jeszcze nigdy nie miałem z nimi doczynienia i nie chcę kupić jakiegoś crap'a. Jaki polecacie? Jakiś tani, ale porządny :P

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Jedyny skuter który mogę Tobie polecić to:

TGB ORION 101s

Ma On porządne przyspieszenie, ladnie chodzi, mało pali i jest mało awaryjny.

Moj znajomy ma jego juz 4 lata i nic sie poważnego nie zdarzyło.

Opublikowano

Kupuj w ciemno skutery marki zipp! 3 moich kumpli ma już skuterka kolejno 2/4/5 lat i ani jednej awarii :)

Osobiście polecam zippa basica. Mam go 3 lata i miewa się świetnie. A do tego ma super naklejki :D

Do 3k na pewno kupisz, czasem nawet możesz wyłapać go za 1.500 ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Aprille są bardzo kosztowne biąrąc pod uwagę ich awaryjność.

Jak chcesz jakiegoś crapa to kup chińczyka, dorżniesz go, pouczysz się jeździć a i szkoda go nie będzie.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

A jakie są wasze opinie o Zipp'ie Parco? 2600zł, dane techniczne:

Silnik Jednocylindrowy, czterosuwowy, chłodzony powietrzem

Pojemność 49,0 ccm

Sprężanie 10,5:1

Moc maksymalna 3,0 KM przy 7500 obr/min

Zasilanie Gaźnik

Akumulator 12V/7Ah

Podwozie Rama z rury stalowej

Zawieszanie p/t widelec teleskopowy/pojedynczy element resorującotłumiący

Hamulec p/t Hydrauliczny tarczowy/mechaniczny bębnowy

Opony p/t 3,50-10 - 3,50-10

Pojemność zbiornika paliwa 5,5 l

Opublikowano

A ja ci polecam skuter z dwoma kołami jeden na tył dróg przód najlepiej coś co możesz sterować kierwonica albo coś w tym stylu + coś do siedzenia=Zajebisty skuter który będzie cie kosztował max 350zl !

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Ref :)

Dawać jakieś fajne skutery do 2600zł i jeszcze raz się zapytam: co powiecie na Zippa Parco?

Opublikowano

Mogę ci doradzić pod warunkiem że powiesz jaka pojemność motocyklu i czy chcesz kupować jeszcze w tym sezonie bo długo w tym sezonie nie pojeździsz a jak masz już te 3 tys to lepiej ci pozbierać i kupić na następny sezon i mieć mocniejszą maszynkę i kupić pojemność 50-125 pociśniesz może ze 140 na godzinę wybulisz tak ze 3000-4500 tys zł ale maszynka pierwsza klasa i w dodatku będzie wyglądać jak motor a nie jak skuter co zwiększa wizualność pojazdu ale musisz napisać ile lat masz bo na 125 musisz mieć prawko a na 50 kartę motorowerową

http://moto.allegro.pl/aprilia-rs-125-okazja-cenowa-i2644234143.html

np ten motor Aprilia RS 125

Moc silnika- 36

Cena 3700

634534203295449218.png
Opublikowano

Mogę ci doradzić pod warunkiem że powiesz jaka pojemność motocyklu i czy chcesz kupować jeszcze w tym sezonie bo długo w tym sezonie nie pojeździsz a jak masz już te 3 tys to lepiej ci pozbierać i kupić na następny sezon i mieć mocniejszą maszynkę i kupić pojemność 50-125 pociśniesz może ze 140 na godzinę wybulisz tak ze 3000-4500 tys zł ale maszynka pierwsza klasa i w dodatku będzie wyglądać jak motor a nie jak skuter co zwiększa wizualność pojazdu ale musisz napisać ile lat masz bo na 125 musisz mieć prawko a na 50 kartę motorowerową

http://moto.allegro....2644234143.html

np ten motor Aprilia RS 125

Moc silnika- 36

Cena 3700

Wystarczy zarejestrować na 50 i jest legalnie, 125 też zarejestrujesz na 50, przy pomocy 0,7, znajomości.

Ogólnie nie wiem co Ty próbujesz za szajs kupić, nie kupuj nowego skutera bo to strata pieniędzy, jeżeli już go musisz kupić napisz za rok, że żałujesz bo tak będzie.

Nie ma lepszych skuterów niż

Yamaha aerox do 3000zł używany zajebisty dostaniesz

albo Speedfight też używany już w ostateczności yamaha sr, nie kupuj żadnych chińskich zipów, kingwayów, bo na szybkość rowerem ich piźniesz. jak już chcesz lać to paliwo po 6 zł to lej do yamahy.

Na Twoim miejscu i tak kupiłbym yamaha tzr musiałbyś dołożyć +/- 1k, ale warto. ale jak wolisz:D

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano
Wystarczy zarejestrować na 50 i jest legalnie, 125 też zarejestrujesz na 50, przy pomocy 0,7, znajomości. Ogólnie nie wiem co Ty próbujesz za szajs kupić, nie kupuj nowego skutera bo to strata pieniędzy, jeżeli już go musisz kupić napisz za rok, że żałujesz bo tak będzie. Nie ma lepszych skuterów niż Yamaha aerox do 3000zł używany zajebisty dostaniesz albo Speedfight też używany już w ostateczności yamaha sr, nie kupuj żadnych chińskich zipów, kingwayów, bo na szybkość rowerem ich piźniesz. jak już chcesz lać to paliwo po 6 zł to lej do yamahy. Na Twoim miejscu i tak kupiłbym yamaha tzr musiałbyś dołożyć +/- 1k, ale warto. ale jak wolisz:D

Yamaha TZR to już nie skuter, jednak jest to motocykl warty polecenia... ;)

Ze skuterów to polecam Yamahe Aeroxa, używkę powinieneś znaleźć do 3 tysi., lepiej poczekać i dozbierać niż kupić gów*o co nawet po zdjęciu blokad pojedzie max 70km/h... ;)

Opublikowano

Zadnych zippów, rometów king gównien bo ci się to zepsuje po chwili.

Od siebie polecam peugeoty(sam mam 2 bez awaryjne już 3 lata)

Yamahe aprille i ogólnie takie znane marki a nie jakiś shit z media expert.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...